Sałatka Silverglade to bezglutenowe przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jeśli masz paski boczku, winogrona, ser szwajcarski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 36%. Spróbuj Makeover Silverglade Salad, sałatka kachumber lub sałatka kuchumber – indyjska sałatka warzywna, oraz Sałatka meksykańska - ta sałatka to nie tylko sałatka to posiłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz sałaty, winogrona i sery. W słoiku z ciasną pokrywką połączyć olej, ocet, brązowy cukier i musztardę; dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Musztarda
Ocet
Winogrona
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać boczek i cebulę do dressingu; zalać sałatką i wrzucić do płaszcza.