Śródziemnomorska Sałatka ryżowa to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, sól, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Ryżowa Śródziemnomorska, Sałatka Ryżowa Śródziemnomorska, oraz Sałatka Ryżowa Śródziemnomorska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posypać ogórek z 1 łyżeczką soli; przykryć i odstawić 30 minut. Dobrze spłucz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Sól
2
W średnim rondlu zagotować wodę; wymieszać z ryżem i 1 łyżeczką soli. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ryż będzie miękki i ciecz jest wchłaniana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Połącz ogórek, ryż, oliwki i następne 5 składników w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Oliwki
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połączyć oliwę z oliwek, ocet i pieprz w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Ocet
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać mieszaninę oliwy z oliwek na mieszaninę ryżu; wrzucić delikatnie. Kryj się i wyluzuj.