Sałatka Ryżowa Z Karczocha Bezmlecznego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać bezmleczne Karczoch ryżowy sałatka spróbować. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Ten przepis z Go Dairy Free wymaga marynowanych karczochów, szczypiorku, curry i wody. Ten przepis jest lubiany przez 217 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Łatwe, bezglutenowe, bezmleczne karczochy Marty Sasinowskiej, Dip Szpinak Karczochowy Bezmleczny, oraz Dip Szpinak Karczochowy Bezmleczny są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Odcedzić karczochy, zastrzegając marynaty, Jeśli za pomocą marynowane karczochy serca.
Delikatnie posiekaj karczochy serca i odstaw na bok.
W naczyniu żaroodpornym lub misce do serwowania, ubij razem majonez, curry, wodę, pastę bulionową i zarezerwowaną marynatę z karczocha. Jeśli używasz zwykłej puszki karczoch serca, dodać włoskie przyprawy, ocet balsamiczny, i oliwa z oliwek zamiast marynaty karczoch.
Dodać posiekane karczochy serca i szczypiorek i wymieszać.
Dodaj schłodzony ryż, rozdrabniając palcami wszelkie grudki.
Mieszać aż do połączenia.
Przechowywać schłodzone do momentu podania.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.