Sałatka ryżowa kolendra z oliwkami
Sałatka ryżowa Cilantro z oliwkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 254 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieprz, oliwki calamatan, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z brązowego ryżu, kurczaka i kolendry, Sałatka z czarnego ryżu z pesto kolendry, oraz Sałatka z brązowego ryżu, kurczaka i kolendry.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i dodać sól. Wymieszać z ryżem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż tylko miękkie, o 15 protokół.
Ryż dokładnie odcedzić i przelać do dużej miski. Ryż wrzucić gumową szpatułką od czasu do czasu, aby ostygł do temperatury pokojowej.
W małej misce wymieszać oliwę z oliwek i ocet i doprawić solą i pieprzem. Delikatnie złożyć pomidory, cebulę, kolendrę i oliwki do ryżu.
Dodaj vinaigrette i wrzucić dobrze. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Dodać do przodu: Sałatka ryżowa może stać w temperaturze pokojowej do 1 godziny.