Sałatka Rosie ' s Bok Choy jest bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka makaronu z makaronem ramen, cukier, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Babeczki Rosie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W małej misce, ubić razem ocet, olej, cukier i sos sojowy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
2
Roztopić margarynę na średnim ogniu na małej patelni. Zmiażdżyć makaron ramen, gdy jeszcze w ich opakowaniu, i dodać do margaryny wraz z migdałami i sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ramen
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
¼ Czubatej Szklanki Mąki
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Saute aż wszystko będzie złote.
4
Zdjąć z ognia i osuszyć na ręczniku papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Posiekać bok choy i zielonej cebuli i dodać do dużej miski. Tuż przed podaniem, posypać mieszaniną makaronu i dressing, i wrzucić do herbu.