Sałatka Prosciutto, brzoskwinia i słodka sałata
Prosciutto, brzoskwinia i sałata Słodka sałatka jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 265 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów wymaga pieprzu, brzoskwiń, mięty i soku z cytryny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Sałatka z brzoskwiniami i Prosciutto, Brzoskwiniowa Prosciutto Mieszana Zielona Sałatka, oraz Sałatka melonowo-brzoskwiniowa z Prosciutto i mozzarellą.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki, mieszając trzepaczką. Stopniowo skropić oliwą z oliwek, stale mieszając trzepaczką. Wymieszać z posiekaną miętą.
Połączyć mieszankę sałaty i brzoskwini kliny w dużej misce.
Mżawka mieszanka sałaty z dressingiem; wrzucić delikatnie do herbu. Ułóż około 2 filiżanki sałatki w każdej z 4 misek; top każdej porcji z 3/4 uncji prosciutto, 1 kawałek ricotta salata, i około 2 łyżeczki ziaren słonecznika.
Dekoruj małymi liśćmi mięty, w razie potrzeby.
Uwaga na wino: do tej sałatki potrzebujesz wina, które może przyjmować słodycz brzoskwiń i miodu. Riesling jest biletem. Ma miodowy charakter Wbudowany W i uwielbia peklowaną wieprzowinę. Apex 2008 Riesling z Doliny Kolumbii stanu Waszyngton (około $1
to byłby świetny wybór, z odrobiną cytryny, z dodatkiem suchych owoców pestkowych. -- Sara Schneider