Sałatka Posiekana W Ogrodzie

Sałatka Posiekana W Ogrodzie
Sałatka posiekana w ogrodzie to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka brokułów, sałata rzymska, ser cheddar mleka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Posiekana Sałatka Ogrodowa, Open Market Świeża Posiekana Sałatka Ogrodowa, oraz

Instrukcje

1
Wrzucić sałatę z brokułami, marchewką i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2
Top z serem i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn