Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka pomidorowa z marynowanym koprem włoskim może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 275 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście kopru włoskiego, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciepła Marynowana Sałatka Z Buraków I Pomidorów, Marynowana Sałatka Cytrusowa Z Kopru Włoskiego, oraz Sałatka pomidorowa z pomidorem Granita dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Toast anyż gwiazdkowy, anyż, nasiona kolendry, nasiona kopru włoskiego, i nasiona kuminy na małej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż pachnące, o 3 protokół. Zawiąż tosty, trawę cytrynową i skórkę pomarańczy w kawałku ściereczki i zawiąż sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
Nasiona Kopru Włoskiego
Skórka Pomarańczowa
Trawa Cytrynowa
Anyż Gwiaździsty
Anyż
Przyprawy
Nasiona
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
Patelnia
2
Umieść saszetkę i koper włożyć słoik 1-quart lub miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Przynieś ocet, cukier, sól i 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu,mieszając, aby rozpuścić cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Mieszaninę Pourvinegar na saszetce i fenneland pozostawić do ostygnięcia; wyrzucić saszetkę. Przykryć i schłodzić co najmniej 12 godzin.
5
DO AHEAD: marynowany koper włoski może być wykonany2 tygodnie wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
1
Połącz duże i cherrytomaten, ocet i 6 łyżek oleju w misce amedium; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ocet
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
3
Przed podaniem podgrzać pozostałą 1 łyżkę stołowąolej na średniej patelni na dużym ogniu. Kucharz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Papryka Cubanelle, rzucając często, aż zwęglone w miejscach, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
5
Podawać sałatkę pomidorową posypanąp, marynowany koper włoski i liście kopru włoskiego.