Sałatka pomarańczowo-rukolowo-szpinakowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 15 minut. Mieszanka moreli preserve, szpinak-rukola sald mix, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka ze szpinakiem i rukolą z pomarańczą, Sałatka z pomarańczy i rukoli, oraz Prosta Sałatka Ze Szpinakiem I Rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W mniejszej misce wymieszać marmoladę, sok z cytryny i oliwę z oliwek. Doprawić solą i pepper.In duża salaterka wymieszać zieleninę i cebulę z pomarańczami i vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Zieloni
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Posypać orzechami laskowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)