Sałatka pomarańczowa, truskawkowa i daktylowa
Sałatka pomarańczowa, truskawkowa i daktylowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, cały 30 i wegetariański przepis ma 265 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz estragon, maślankę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Pomarańczowa, Migdałowa I Daktylowa, Belgijska Sałatka Endywiowa, pomarańczowa i daktylowa, oraz Pastrami Z Kaczki; Sałatka Medjool Date I Blood Orange dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubić maślankę, sok z cytryny, szalotkę i estragon. Powoli ubijamy oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Do sałatki: w misce, płaszcz sałatę z wszystkich, ale 1/4 szklanki dressing. Ułóż sałatę na indywidualnych talerzach.
Odetnij górną i dolną część każdej pomarańczy, po prostu odsłaniając ciało. Ostrym nożem podążaj za krzywą owocu, aby odciąć skórkę, całkowicie usuwając biały rdzeń. Pokrój każdy segment owoców, przecinając wzdłuż membrany. Pomarańcze, truskawki i daktyle podzielić między talerze.
Skropić pozostałym opatrunkiem.