Sałatka polowa z pomidorami, fetą i oliwkami

Sałatka polowa z pomidorami, fetą i oliwkami
Sałatka polowa z pomidorami, fetą i oliwkami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz dressing, ser feta, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka polna z pieczonym porem, pieczarkami i fetą, Sałatka polna z groszkiem śnieżnym, winogronami i fetą, oraz Sałatka polna z groszkiem śnieżnym, winogronami i fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj mesclun, pomidory i ser; wrzucić delikatnie, aż warzywa są dokładnie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
ZieloniZieloni
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn