Sałatka Pesto Cezar
Przepis Pesto Sałatka Cezar może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Mieszanka pasty anchois, majonez rzepakowy, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chleb umieścić w dużej misce; skropić olejem. Wrzuć do płaszcza. Ułóż chleb w jednej warstwie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 10 minut lub do złotego koloru, obracając raz.
Zetrzeć 2 łyżki sera; ogolić pozostały ser na poziomie około 6 łyżek. Odstaw Ogolony ser na bok.
W średniej misce połączyć starty ser, majonez i kolejne 8 składników (przez czosnek), dobrze mieszając trzepaczką.
Połącz grzanki i sałatę w dużej misce.
Mieszanka majonezu skropić mieszanką sałaty; wrzucić do herbu.
Umieść 1 1/3 szklanki sałatki na każdym z 6 talerzy; top każdej porcji z 1 łyżką ogolonego sera.