Sałatka Penne z pieczoną wołowiną, rukolą, Radicchio i kaparami
Sałatka Penne z pieczoną wołowiną, rukolą, Radicchio i kaparami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz świeżo zmielony pieprz, sól, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Penne z zwiędłą rukolą, Radicchio i wędzoną mozzarellą, Sałatka z pieczonej wołowiny, buraków i rukoli z winegretem pomarańczowym, oraz Penne z wołowiną i rukolą.
Instrukcje
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować penne aż tylko zrobić, o 13 protokół.
Odcedzić, spłukać zimną wodą i dokładnie odcedzić.
W dużej misce, wrzucić makaron z rukolą, radicchio, kapary, olej, ocet, sól, i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodać pieczeń wołową i wrzucić ponownie.
Aby służyć, ułóż sałatkę na talerzach. Na wierzch każdy z pasków parmezanu ogolonego z kawałka sera z obieraczką do warzyw lub tartym parmezanem.
Pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu posypać sałatkami.
Polecanie wina: ta sałatka dobrze komponuje się z wieloma prostymi, owocowymi czerwieniami.
Nalej Beaujolais-Villages lub spróbuj czerwonego wina z południa Francji, takiego jak Corbires lub Coteaux du Languedoc.