Boczek Cheddar Francuski Cebula Hamburgery
Przepis boczek Cheddar Francuski cebula hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 30 minut. Na $3.89 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 822 kalorii, 48g białka, oraz 34g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, pieprz, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj 5 Składnik bekon hamburgery z Cheddar i czerwona cebula z parmezanem Popcorn Black-Eyed Peas, Burgery z cebulą i cheddarem, oraz Hamburgery Cheddar z dżemem z czerwonej cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy do bezpośredniego ogrzewania. Ostrożnie szczotkuj olej na stojaku do grilla. W dużej misce, wymieszać wołowinę, 2/3 szklanki zupy, sól i pieprz. Kształt mieszaniny na 6 pasztecików, o grubości około 1/2 cala. Spryskaj obie strony pasztecików sprayem do gotowania.
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 10 do 12 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczyta 71°.
Dodać plastry sera w ciągu ostatnich 1-3 minut grillowania lub aż ser się rozpuści. Top każdy burger z 2 plastry boczku.
W razie potrzeby; ciepła pozostała zupa aż gorące i służyć z hamburgerami (lub rezerwy do innego użytku).