Sałatka Panzanella
Sałatka Panzanella może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 218 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką mocno bazylię, czosnek, ogórek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sałatka Panzanella, Sałatka Panzanella, oraz Sałatka Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko).
Pokroić bochenek chleba na 8 (1-cal grubości) plastry; pokroić plastry na pół, w razie potrzeby.
Pomidory i cebulę skropić 2 łyżkami. olej, podrzucając do płaszcza.
Pomidory i cebula Grill, pokryte pokrywą grill, ponad 350 do 400 (średnio-wysoki) ciepła 3 do 4 minut z każdej strony lub do lekko zwęglone.
Grubo posiekać grillowane pomidory i cebulę i umieścić w średniej misce.
Dodaj 2 Łyżki. olej, ogórek i kolejne 3 składniki. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Kromki chleba posmarować pozostałą 1 łyżką. oliwa z oliwek. Grill, bez pokrywy grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysoki) ciepła 1 do 2 minut z każdej strony lub do lekko rumiane i tosty.
Kromki pieczywa z grilla układać na poszczególnych talerzach, na wierzchu polewać mieszanką pomidorową.