Sałatka owocowa z szynką curry
Sałatka owocowa z szynką curry to bezglutenowa przystawka. Jedna porcja zawiera 468 kalorii , 11 g białka i 30 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 2,78 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka melona miodowego, orzechów pekan, jabłek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 20 minut . Niewiele osób wykonało ten przepis, ale można powiedzieć, że trafił w dziesiątkę. Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 52% , co jest solidnym wynikiem. Wypróbuj Fruit Falooda - How to make Mixed Fruit - Falooda Varieties , Curry Chicken Salad With Red Grapes and Italians i Fragrant Curry Chicken Salad, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce połącz szynkę, jabłka i seler. W małej misce połącz majonez, mleko i proszek curry; polej mieszankę z szynką i wymieszaj. Przykryj i schłódź przez 1 godzinę.
Podawać z kawałkami melona. Jeśli chcesz, posyp orzechami pekan.