Sałatka owocowa anyżu może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 176 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.06 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, truskawki, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miska Na Owoce Anyżu, Sałatka cytrusowa z anyżem gwiazdkowym, oraz Sałatka cytrusowa z syropem z anyżu gwiazdkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu na średnim ogniu połączyć wodę, cukier, sok z cytryny i anyż; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium; gotować, odkryte, przez 40 minut lub aż mieszanina jest lekko zagęszczona i zmniejszona o jedną trzecią (o 1-1 / 2 filiżanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Anyż
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; przykryć i schłodzić do temperatury pokojowej, około 30 minut. Tymczasem w dużej misce połącz miododajny, ananas, kantalupę, winogrona i pomarańcze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kantalupa
Ananas
Melon Miodowy
Pomarańczowy
Winogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Wlać mieszaninę anyżu na owoce; wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę. Tuż przed podaniem dodać truskawki i banana; delikatnie wrzucić.