Sałatka Orzo z rzodkiewką i koprem włoskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Orzo z rzodkiewką i koprem włoskim. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz sok z cytryny, oliwę z oliwek, koper włoski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Grochu, Rzodkiewki I Orzo, Sałatka z rzodkiewki i kopru włoskiego, oraz Sałatka z kopru włoskiego i rzodkiewki.
Instrukcje
Makaron orzo ugotować z 1 łyżką soli koszernej zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając dodatkowy tłuszcz.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
W dużej misce wymieszać sok z cytryny i kolejne 3 składniki (przez pieprz); dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać orzo, koper włoski i kolejne 4 składniki (przez 1/2 łyżeczki soli); dobrze wymieszać. Kryj się i wyluzuj. Wierzch z orzechami przed podaniem.