Sałatka Orzo

Sałatka Orzo
Sałatka Orzo może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony kminek, ocet jabłkowy, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z kurczaka Orzo i zdrowe sałatki letnie porady od Holly Clegg, Sałatka Orzo, oraz Sałatka Orzo.

Instrukcje

1
Przynieś garnek obficie osolonej wody do szybkiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać orzo i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, dodając kukurydzę w ostatniej chwili gotowania, aż al dente, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
Odcedzić i przelać do średniej miski. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać sok z limonki na awokado i płaszcz równomiernie (to zminimalizuje przebarwienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
5
Ubij razem oliwę z oliwek, ocet, cukier, kminek i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Skropić orzo i dodać awokado z sokiem z limonki, pomidory i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
7
Wymieszać do połączenia i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn