Sałatka Orzo

Sałatka Orzo
Sałatka Orzo może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony kminek, ocet jabłkowy, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z kurczaka Orzo i zdrowe sałatki letnie porady od Holly Clegg, Sałatka Orzo, oraz Sałatka Orzo.

Instrukcje

1
Przynieś garnek obficie osolonej wody do szybkiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać orzo i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, dodając kukurydzę w ostatniej chwili gotowania, aż al dente, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
Odcedzić i przelać do średniej miski. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać sok z limonki na awokado i płaszcz równomiernie (to zminimalizuje przebarwienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
5
Ubij razem oliwę z oliwek, ocet, cukier, kminek i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Skropić orzo i dodać awokado z sokiem z limonki, pomidory i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
7
Wymieszać do połączenia i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn