Sałatka Orzo może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony kminek, ocet jabłkowy, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z kurczaka Orzo i zdrowe sałatki letnie porady od Holly Clegg, Sałatka Orzo, oraz Sałatka Orzo.
Instrukcje
1
Przynieś garnek obficie osolonej wody do szybkiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać orzo i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, dodając kukurydzę w ostatniej chwili gotowania, aż al dente, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
Odcedzić i przelać do średniej miski. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać sok z limonki na awokado i płaszcz równomiernie (to zminimalizuje przebarwienia).