Sałatka Orzechowo-Drobiowa
Sałatka z orzechami i kurczakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 35g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz maślankę, SOS maślano-miodowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Orzechowo-Drobiowa, Sałatka Z Kurczakiem I Orzechami, oraz Sałatka Z Kurczaka Jabłko Orzech dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Maślankę równomiernie posmarować kurczakiem.
Połączyć orzechy włoskie, bułka tarta, i sól w płytkim naczyniu; pogłębiać kurczaka w mieszaninie.
Wlać olej do dużej patelni; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać kurczaka i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż złoty.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Kurczaka pokroić w poprzek na cienkie plasterki.
Połącz warzywa sałatkowe i szpinak i ułóż na każdym z 4 pojedynczych talerzy.
Posypać serem, a na wierzch połówki pomidorów i kurczaka.
Podawać z sosem maślano-miodowym z boku.