Sałatka Ole może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 2G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 71 centów za porcję. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Ten przepis od Allrecipes wymaga awokado, pomidorów, sosu picante i zielonej cebuli. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Margaritas Ole, Omlet Ole, oraz Wieprzowina Ole.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pomidory, cukinię, kukurydzę, zieloną cebulę i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Pomidor
Cukinia
Awokado
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Wymieszaj sos picante, olej, sok z cytryny, sól czosnkową i kminek. delikatnie wymieszaj z warzywami. Schłodź 3-4 godziny i wrzuć przed podaniem.
Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Młodzieńcze nuty cytryny i wiciokrzewu nakładane są na dojrzały melon, gałkę muszkatołową i goździki. Percepcja słodyczy wywodzi się z dojrzałości owoców, leżakującej na regularnie mieszanym osadzie drożdżowym w obecności dojrzałego dębu francuskiego.