Sałatka Nicoise z grillowanym Tunanem to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 1128 kalorii, 50g białka, oraz 84g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 5,14 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka awokado, oliwy z oliwek, jajka na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Z Tuńczyka Niçoise, Grillowana Sałatka Z Tuńczykiem Niçoise, oraz Grillowana Sałatka Z Tuńczykiem Nicoise.
Instrukcje
1
Wymieszaj tuńczyka z cytryną, oliwą z oliwek i pieprzem. Grill do pożądanego stopnia doneness. Odstawić.Dokładnie połącz składniki dressingu. Odstawić. (Zwykle mamy trochę resztek opatrunku).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Podgrzać wodę do wrzenia. Ziemniaki gotować do miękkości, schłodzić w lodowatej wodzie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
3
Usunąć i osuszyć. Fasolkę szparagową ugotować na chrupiąco-miękką, ostudzić w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
4
Wyjąć i osuszyć.Wrzucić warzywa sałatkowe i cebulę razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Skropić opatrunkiem, wrzucić i podzielić na dwie płyty. Podziel tuńczyka między talerze i wyśrodkuj na sałacie.Wrzucić ziemniaki z 1-1 / 2 T. dressing, podzielić między talerzami. Wrzucić fasolkę szparagową z 1/2 T. dressing, i podzielić między talerzami. Pozostałe warzywa i jajka podzielić między talerze, układając atrakcyjnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych