Sałatka Nadmorska Z Tuńczykiem

Sałatka Nadmorska Z Tuńczykiem
Sałatka nadmorska z tuńczykiem to pescatarian przystawka. Ten przepis służy 20. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz groszek, claussen marynowane relish, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka makaronowa Seaside BLT, Sałatka Z Łososia Nadmorskiego, oraz Sałatka Żelatynowa Nadmorska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj obiad zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
2
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
3
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do schłodzenia.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 35 dolarów za butelkę.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn