Sałatka Mesclun i wiśniowa z ciepłym kozim serem

Mesclun i sałatka wiśniowa z ciepłym kozim serem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 15g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, oliwę z oliwek, wiśnie bing i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Mesclun I Wiśniowa Z Ciepłym Kozim Serem, Sałatka Mesclun z warzywami, kozim serem i chrupiącym czosnkiem, oraz Sałatka Mesclun z kozim serem-nadziewane figi zawinięte w boczek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Pierwsze 5 składników ubić w małej misce. SOS obficie doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż migdały na talerzu.
W małej misce ubić jajko i 1 łyżkę wody; posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Obróć ser kozi w mieszaninie jaj, a następnie pokryj pokrojonymi migdałami, pokrywając wszystkie strony.
Umieść na obramowanej blasze do pieczenia. DO AHEAD: Dressing i ser kozi rundy mogą być wykonane 4 godziny wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić. Doprowadzić opatrunek do temperatury pokojowej i ubijać przed użyciem.
Piecz ser kozi rundy, aż ser jest ciepły, ale nie topi się, o 10 protokół.
Połącz zielenie, wiśnie i koper włoski w dużej misce.
Dodaj dressing i wrzucić do płaszcza. Sałatkę podzielić na 6 talerzy.
Umieścić 1 Okrągły ser na każdym talerzu i podawać.