Sałatka melonowo-brzoskwiniowa z Prosciutto i mozzarellą

Sałatka melonowo-brzoskwiniowa z Prosciutto i Mozzarellanem to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka prosciutto, spadziowy melon-seeded, mozzarella, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać brzoskwinię, można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwinia, Mozzarella i chrupiąca Sałatka Prosciutto, Prosciutto, Melon i Mozzarella, oraz Szaszłyki z melona, mozzarelli i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wrzucić melon i brzoskwinię z olejem i vin cotto; doprawić solą i pieprzem.
Odstawić na 5 minut. Wymieszać z ziołami i serem.
Przełożyć sałatkę na talerz, ułożyć prosciutto i podawać.