Sałatka maślana, rzodkiewka i awokado z sosem musztardowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałaty maślanej, rzodkiewki i sałatki z awokado z musztardowym sosem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 170 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, oliwa z oliwek, scallion i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z grzybami, rzodkiewką i sałatą Bibb z sosem z awokado, Sałatka Z Kurczakiem, Nektarynką I Rzodkiewką Z Sosem Musztardowym, oraz Sałatka z rzodkiewki z sosem z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić ocet i musztardę ze szczyptą soli i pieprzu. Podczas ubijania, dodać oleje w powolnym, stałym strumieniu do emulgowania.
Wrzucić dressing z sałatą, rzodkiewki, szalotka i koperek. Top z awokado i podawać.