Sałatka Mango-szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette
Sałatka Mango-szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, queso fresco, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette, Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette, oraz Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Boczkiem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka. kapie na patelni.
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących 2 do 3 minut lub do miękkości.
Dodaj ocet, sok z limonki, i miód; gotować 2 protokół, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni.
Umieść szpinak w misce do serwowania.
Dodaj ciepły vinaigrette, i wrzucić do herbu. Wierzch z mango, queso fresco i boczkiem; doprawić solą i pieprzem do smaku.