Sałatka Mandarynkowa Orientalna
Mandarynka Sałatka orientalna może być tylko przystawka szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ostry sos, sałatę rzymską, kawałki mandarynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orientalna Sałatka Mandarynkowa Z Kurczakiem, Chińska Sałatka Crunch-chrupiąca sałatka z orientalnym dressingiem jest idealna na letnie popołudnie, oraz Sałatka Orientalna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć opakowanie smakowe z mieszanki zupy i odstawić. Makaron z kruszonką.
Piec makaron w płytkiej patelni w 350 przez 10 minut lub do tosty, mieszając po 5 minutach.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Gotować pokrojone migdały i 3 łyżki cukru w małej patelni nonstick na średnim ogniu, stale mieszając, 5 do 6 minut lub aż cukier się rozpuści i migdały są równomiernie pokryte.
Usunąć mieszaninę migdałów z ognia i odstawić.
Ubij razem zarezerwowane opakowanie smakowe, pozostałe 2 łyżki cukru, olej i kolejne 5 składników.
Wrzucić razem sałaty, seler, i cebula w misce.
Mżawka z opatrunkiem; wrzucić.
Dodaj makaron, mieszanka migdałów, i pomarańcze; wrzucić.
Piec: 10 min., Gotowanie: 6 min.