Sałatka makaronowa ze szpinakiem i Cezarem
Need a dairy free main course? Szpinak i sałatka z makaronem Cezar może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak liście, cukier, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar, Sałatka Ze Szpinakiem Cezar, oraz Sałatka Makaronowa Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pusty makaron wymieszać w 3-ćwiartkowym rondlu 2/3 pełnym wrzącej wody. Delikatnie gotować odkryte 12 minut, mieszając od czasu do czasu.
Odcedzić makaron; spłukać zimną wodą. Wstrząsnąć, aby dobrze spuścić.
W dużej misce delikatnie wymieszać makaron, boczek, szpinak, grzyby i jajka. W małej misce, wymieszać przyprawy i Crouton Blend, cukier, ketchup, ocet, olej i woda. Tuż przed podaniem delikatnie wrzucić składniki sałatki z mieszanką przyprawową.