Sałatka makaronowa z gotowanymi krewetkami i sosem cytrynowo-koperkowym

Sałatka makaronowa z gotowanymi krewetkami i sosem cytrynowo-koperkowym
Sałatka z makaronem z gotowanymi krewetkami i sosem cytrynowo-koperkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 566 kalorii, 27g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać cytryny, koperek, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka z krewetek i białej fasoli z kremowym sosem cytrynowo-koperkowym, Sałatka z łososia i rukoli z sosem koperkowo-jogurtowym, oraz Cytrynowo-koperkowy makaron z cukinią z krewetkami i kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij razem sok z 3 cytryn, miód i posiekany koperek. Powoli ubij oliwę z oliwek, aż opatrunek będzie emulgowany. Doprawić solą i pieprzem. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać sok z pozostałych 2 cytryn, łodygi koperku i 1/2 szklanki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
KoperKoper
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Dodaj krewetki i gotować, aż nieprzezroczyste i gotowane przez, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
5
Usuń krewetki za pomocą łyżki szczelinowej i dodać do opatrunku. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Doprowadzić kłusowniczy płyn z powrotem do wrzenia. Upuść makaron i gotować do al dente, 9 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
7
Odcedzić makaron i uruchomić go pod zimną wodą, aż makaron ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Usunąć łodygi koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
9
Dodaj makaron, pomidory winogron i ogórki do miski z krewetkami i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na NocPokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn