Sałatka makaronowa słodko-kwaśna
Sałatka z makaronem słodko-kwaśnym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 347 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin i 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, olej roślinny, makaron z muszelkami i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Z Makaronem Słodko-Kwaśnym, Sałatka makaronowa słodko-kwaśna, oraz Słodko-kwaśna Azjatycka Sałatka z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia; gotować makaron seashell na wrzenia, aż miękka jeszcze firmy do zgryzu, 8 do 10 protokół.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Wymieszaj makaron, ogórki, cebulę, zieloną paprykę i paprykę pieprzową w dużej misce.
Zupę pomidorową, cukier, ocet i olej ubić razem w misce, aż będzie gładka; wlać mieszaninę makaronu. Wymieszać do pokrycia. Przechowywać w lodówce 12 do 24 godzin przed podaniem, mieszając od czasu do czasu.