Sałatka makaronowa dla mamy
Jeśli u pacjenta występuje około 25 minut do spędzenia w kuchni, Sałatka makaronowa mamy może być ogromnym bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Ta przystawka ma 358 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 681 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka makaronu, sól, ilość majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka makaronowa mamy, Sałatka makaronowa mamy, oraz Idealna Sałatka makaronowa mamy.
Instrukcje
Makaron ugotować: w co najmniej 2 ćwiartkach osolonej wody (1 1/2 łyżeczki soli na ćwiartkę wody), gotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż al dente—jeszcze lekko jędrny.
Wyjąć z ognia, odcedzić i spłukać zimną wodą, aż makaron osiągnie temperaturę pokojową.
Namoczyć cebulę: podczas gotowania makaronu, umieścić posiekaną cebulę w małej misce i posypać je sokiem z cytryny lub octem. To usunie ostrze z cebuli.
Połącz ugotowany makaron, cebulę i wszystkie inne składniki w dużej misce do serwowania. Dostosuj przyprawy do smaku.