Sałatka Kukurydziana Z Grilla

Grillowana Sałatka kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka papryki, olej canolan, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla, oraz GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill lub brojlery na średnim ogniu.
Kukurydzę natrzeć 2 łyżkami oleju rzepakowego i doprawić solą i pieprzem. Grill lub broil kukurydza przez 7 minut lub aż uszy są lekko rumiane.
Wyjąć z grilla i pozostawić do ostygnięcia.
Usuń ziarna z kolby i umieść w dużej misce do mieszania wraz z pomidorami koktajlowymi, czerwoną papryką, szalotki i rukolą.
W małej misce przygotuj dressing, ubijając razem sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól, pieprz i przyprawę do grilla Neelys, do smaku.
Wrzucić sałatkę z sosem i podawać w temperaturze pokojowej.
Dodaj wszystkie składniki do miski i mieszaj, aż się połączą. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.