Sałatka Kukurydziana
Sałatka kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 259 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, olej canolan, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chłodna Zupa Kukurydziana Z Sałatką Z Prażonej Kukurydzy, 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla, oraz Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej misce do serwowania, wymieszać kukurydzę, jabłka, koper włoski, i cebula. (Rezerwy 1 szklanka mieszanki do receptury Puddings kukurydzy.)
Dodać natkę pietruszki i kminek i doprawić solą i pieprzem, do smaku. W małej misce, ubić razem ocet, musztarda, i olej. (Rezerwa 2 łyżki vinaigrette dla rundy 2 Przepis Sałatka.)
Dodaj dressing do warzyw i wrzucić dobrze płaszcz.