Sałatka krabowa z suszonymi pomidorami Louis Dressing
Sałatka krabowa z suszonymi pomidorami Louis Dressing może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 698 kalorii, 30g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Na 6,74 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz grudki krabów, mleko, pasta pomidorowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.
Instrukcje
1
Ubić pierwsze 9 składników w średniej misce, aby wymieszać. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Szparagi gotować w rondlu z wrzącej osolonej wody, aż będą chrupiące-miękkie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Drenaż.
4
Przełożyć do miski z lodowatą wodą; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Drenaż. (Sos i szparagi można zrobić 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
6
Sałatę umieścić w dużej misce. Wrzucić tyle opatrunku do płaszcza. Sałata kopiec na talerzach. Na wierzchu Krab.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Dekoruj szparagami, pomidorami, jajkami i cytryną. Przekaż pozostały opatrunek osobno.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.