Sałatka krabowa z białą fasolą i zielenią dla smakoszy

Sałatka krabowa z białą fasolą i zielenią dla smakoszy
Sałatka krabowa z białą fasolą i zielenią dla smakoszy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwę z oliwek, ocet winny, rozdarte warzywa sałatkowe dla smakoszy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z białej fasoli i zieleni (Fasolia me Horta), Stek z tuńczyka au Poivre z białą fasolą i sałatką z gorzkiej zieleni, oraz Duszone Warzywa Z Białą Fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 10 składników; wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić 20 minut.
2
Podawać na Zielono.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Canyon Road Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Canyon Road Chardonnay
Canyon Road Chardonnay
Podniebienie jest intensywne, okrągłe i miękkie, z aromatami melona i owoców tropikalnych.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn