Sałatka Kolorowa

Sałatka Kolorowa
Salad de Colores zajmuje około 15 minut od początku do końca. Za 1,43 dolara za porcję otrzymujesz przystawkę dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 168 kalorii , 7 g białka i 10 g tłuszczu . Ten przepis z Allrecipes ma 33 fanów. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i laktoowowegetariańską . Udaj się do sklepu i kup kapustę, pestki dyni, paprykę i kilka innych rzeczy, aby przygotować ją już dziś. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 99% , to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Dragon Salad - Couscous Summer Salad , Seared Ahi Tuna Salad i Japanese Salad Dressing .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj szpinak, kapustę, marchewkę i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj wystarczającą ilość sosu sałatkowego, aby pokryć. Wymieszaj i posyp pestkami dyni oraz solą i pieprzem, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Nasiona DyniNasiona Dyni

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn