Sałatka kanapkowa z łodzią podwodną
Sałatka z kanapkami z łodzią podwodną może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 8 g białka i 23 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga pepperoni, octu estragonowego, cebuli i porwanej sałaty. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 27%. Podobne przepisy to sałatka z kanapkami z łodzi podwodnej, maszynka do mielenia kiełbasy bostońskiej (lub kanapka z łodzią podwodną) i włoska łódź podwodna.
Instrukcje
W dużej misce sałatkowej wymieszaj sałatę, bułki, pomidor, cebulę, ser, szynkę, indyka, salami i pepperoni. W słoiczku z szczelnie zamykaną pokrywką wymieszaj składniki dressingu; dobrze wstrząsnąć.
Skropić sałatkę; wrzucić do płaszcza.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje ulubione dania w kategorii Sałatka. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Cuvee ślubne Iron Horse z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Cuvee ślubne Żelaznego Konia
To najbardziej romantyczna szampana Iron Horse. Opisujemy je jako niebezpiecznie, rozkosznie łatwe do picia, owocowe, wytrawne i eleganckie, z drobnymi bąbelkami i niezwykle długim finiszem.