Sałatka Kale Caesar
Sałatka Kale Caesar to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek, parmigiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Kale Caesar + Cezar Vinaigrette, Sałatka Kale Caesar, oraz Sałatka Kale Caesar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać dużą patelnię saute oliwą z oliwek. Wrzucić połowę czosnku i pokruszony czerwony pieprz i doprowadzić patelnię do średniego ciepła. Gotować czosnek, aż stanie się złoty i bardzo aromatyczny, 2 do 3 protokół.
Usuń czosnek i porzuć go-wypełnił swoje czosnkowe przeznaczenie. Wrzucić w kostkach chleba i gotować, często mieszając, aż będą złote, chrupiące, i wchłonąć cały olej, jak małe gąbki oliwy z oliwek.
W misce robota kuchennego, połączyć Parmigiano, Skórka z cytryny i sok, pozostały czosnek, Dijon, anchois, i Worcestershire. Puree, aż mieszanina jest gładka, 15 do 20 sekund. Po uruchomieniu maszyny dodaj 1/4 do 1/3 szklanki oliwy z oliwek przez rurę zasilającą.
Pozwól procesorowi kontynuować pracę przez kolejne 10 do 15 sekund. Smak i doprawić solą w razie potrzeby.
W dużej misce, wrzucić jarmuż z grzankami i dwie trzecie dressing.
Odstawić jarmuż na 3 do 4 minut, aby zmiękł. Smak, dodać pozostały dressing i dostosować przyprawy w razie potrzeby.