Sałatka Jęczmienna" Makaron"

Sałatka Jęczmienna
Jęczmień" makaron " sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pepperoncini papryka, jęczmień perłowy, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Jęczmienna, Sałatka Z Fasoli I Jęczmienia, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Jęczmienna.

Instrukcje

1
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj jęczmień; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Połączyć sok, olej i sól w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać jęczmień, pomidor, i pozostałe składniki; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
PomidorPomidor
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia28
Magazyn