Sałatka Jesienna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki jesiennej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.93 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 390 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 161 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Jest idealny do Jesień. Mieszanka pekan, parmezan, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jesienne Kulki popcornu z kawałkami Reese ' s: idealna uczta na jesienne imprezy, Sałatka Jesienna, oraz Sałatka Jesienna.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Aby kandyzowane orzechy pekan, Ustaw nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu.
Dodać masło i cukier, a po stopieniu wrzucić w pekan i nadal wrzucić do herbu i gotować równomiernie, o 1 minutę.
Przełożyć do tacki wyłożonej woskowanym papierem (do oddzielenia orzechów pekan użyj 2 widelców) podczas przygotowywania sałatki.
Zrobić dressing łącząc posiekaną szalotkę, Dijon i ocet balsamiczny w dużej misce do mieszania. Powoli skropić oliwę z oliwek podczas trzepania do emulgowania.
Dodać syrop klonowy i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Złóż sałatkę, rzucając zieleniną i plasterkami gruszki w dużej misce z sosem Klonowo-balsamicznym. Top z ogolonym parmezanem i kandyzowanymi orzechami pekan.