Sałatka Jesienna

Sałatka Jesienna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki jesiennej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.93 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 390 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 161 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Jest idealny do Jesień. Mieszanka pekan, parmezan, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jesienne Kulki popcornu z kawałkami Reese ' s: idealna uczta na jesienne imprezy, Sałatka Jesienna, oraz Sałatka Jesienna.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Aby kandyzowane orzechy pekan, Ustaw nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane Orzeszki PekanKandyzowane Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać masło i cukier, a po stopieniu wrzucić w pekan i nadal wrzucić do herbu i gotować równomiernie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Przełożyć do tacki wyłożonej woskowanym papierem (do oddzielenia orzechów pekan użyj 2 widelców) podczas przygotowywania sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
5
Zrobić dressing łącząc posiekaną szalotkę, Dijon i ocet balsamiczny w dużej misce do mieszania. Powoli skropić oliwę z oliwek podczas trzepania do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodać syrop klonowy i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
7
Złóż sałatkę, rzucając zieleniną i plasterkami gruszki w dużej misce z sosem Klonowo-balsamicznym. Top z ogolonym parmezanem i kandyzowanymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane Orzeszki PekanKandyzowane Orzeszki Pekan
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
ZieloniZieloni
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Rodzaje PotrawSałatki
OkazjeJesienne
Magazyn