Sałatka Jaraczowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki Jary Barley. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 1400 kalorii. Na 6,46 zł / porcja, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, oliwę z oliwek, skórkę i sok z cytryny oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ciepła Melasa Cydr Szynka Hock Jary Barley Sałatka Z Rumpy Rolls, Risotto Z Jęczmieniem Jarym, oraz Wiosenna Zupa Z Kurczaka I Jęczmienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 1-1 / 2 qt. (6 szklanek) osolona woda do zagotowania w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać jęczmień; przywrócić wodę do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 45 min. albo aż jęczmień będzie miękki.
Drenaż; cool. Przykryć i przechowywać w lodówce do 4 dni.
Beat dressing mix, sok z cytryny, ocet i olej w dużej misce z trzepaczką drutu, aż dobrze wymieszane.
Dodać jęczmień; wrzucić do herbu.
Pokrój szparagi na 1 cal długości.
Dodać do mieszanki jęczmienia wraz z groszkiem i skórką z cytryny; lekko wymieszać.