Sałatka jagnięca z rukolą i malinowym winegretem
Sałatka jagnięca z rukolą i malinowym winegretem to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 28g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.14 za porcję. Jeśli masz konfitury z malin, oliwę z oliwek, ocet malinowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet malinowy można śledzić to danie główne z Czekoladowy Mus Bananowy Tofu / Deser jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Rukoli Z Winegretem Malinowym, Sałatka z rukoli ze świeżymi malinowymi Winegretami, oraz Sałatka z kurczakiem, Bibb i rukolą z winegretem malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż orzechy pekan na talerzu ciasta i tosty przez 7 do 8 minut, aż złoty.
W dużej misce ubić musztardę z octem malinowym i konfiturami.
Ubić oliwę z oliwek, aż się zemulguje.
Ubić bazylią i tymiankiem, doprawić solą i pieprzem.
Dodać rukolę, kozi ser, pekan i jagnięcina, i wrzucić do połączenia.