Sałatka jabłkowo-Endywiowa z miodowym winegretem

Sałatka jabłkowo-Endywiowa z miodowym winegretem
Sałatka z jabłkami i Endywią z miodowym winegretem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka połówek orzechów pekan, sól, łagodna oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Belgijska Sałatka Endywiowo-jabłkowa z winegretem żurawinowym, Belgijska Sałatka Endywiowo-jabłkowa z winegretem żurawinowym, oraz Belgijska endywia, Persimmon Fuyu i sałatka szpinakowa dla niemowląt z winegretem miodowo-musztardowym.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj miód, ocet i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać endywia, jabłka, pekan, i ser pleśniowy i delikatnie wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
EndiveEndive
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn