Sałatka Haricots Verts
Sałatka Haricots Verts jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz koszerną sól, gotowe do użycia suszone na słońcu pomidory, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z przegrzebka z fasolką i olejem truflowym, Łosoś zapiekany z sałatką z fasoli, oraz Sałatka Haricots Verts z kremem truflowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej i czosnek na małej patelni na średnim ogniu; gotować 2 protokół, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Połączyć mieszankę czosnku,1 łyżka orzechów, ocet, 1/4 łyżeczki soli, pieprz, i bazylia w robocie kuchennym; pulse aż dobrze połączone.
Gotować fasolę we wrzącej wodzie 4 minut lub do chrupkości-przetargu; odcedzić. Spłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Dodać mieszaninę bazylii i pozostałe 1/4 łyżeczki soli; wrzucić do herbu.
Posypać 2 łyżkami orzechów i pomidorów.