Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano
Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 42 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, oliwę z oliwek extravirgin, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z selera i grzybów Shitake z cytryną i Parmigiano-Reggiano, Pieczone Spaghetti Squash z Parmigiano-Reggiano i olejem truflowym, oraz Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połącz olej, skórkę z cytryny, sok z cytryny, sól i świeżo zmielony pieprz.
Grzyby i seler połączyć w dużej misce.
Skropić mieszaniną oleju; wrzucić delikatnie do herbu.
Ułóż 1 szklankę mieszanki grzybowej na każdym z 6 talerzy; top każdej porcji z około 2 łyżeczki ogolonego sera.