Sałatka gruszkowo-winogronowa
Sałatka z gruszek i winogron może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką gruszki, miętę, trawę cytrynową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka gruszkowo-winogronowa, Gruszka Winogronowa Crisp, oraz Gruszka i ciasto winogronowe Concord.
Instrukcje
Przeciąć na pół wzdłuż. Za pomocą łyżeczki wyjąć i wyrzucić nasiona i cienko pokroić.
Wytnij dno 4 cali (10 cm) z każdej łodygi trawy cytrynowej i wyrzuć wierzchołki. Odrzuć twarde zewnętrzne liście z trawy cytrynowej. Połowę trawy cytrynowej wzdłuż i rozbić wałkiem do ciasta.
Doprowadzić trawę cytrynową, cukier, i skąpe 1 szklanka wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia cukru. Gotować przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia i wymieszać z ogórkiem.
Wyrzuć trawę cytrynową. Ćwierć i rdzeń gruszki i pokroić w cienkie kliny.
Przełożyć do miski i dodać zielone i czerwone winogrona, ogórek i syrop. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aby schłodzić.
Posypać liśćmi mięty i podawać schłodzone.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;