Sałatka figowa z kozim mlekiem jogurt i pieprz rzeżucha
Sałatka figowa z jogurtem z koziego mleka i rzeżuchą pieprzową może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $3.97 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką figi mission, indonezyjski długi pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Sałatka figowa z kozim mlekiem jogurt i pieprz rzeżucha, Sałatka figowa z kozim mlekiem jogurt i pieprz rzeżucha, oraz Ciasta z soczewicy z sosem feta-jogurt i sałatką ogórkowo-rzeżuchową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem pierwsze 5 składników w misie średniej. Doprawić solą i rezerwą.
Figi posypać fleur de sel; komplet talerzy.
Mżawka dressing na figi; rozsypać pieprz rzeżucha i mięta nad. Przyprawa z oliwą z oliwek i indonezyjskim pieprzem.
* Rodzaj soli morskiej; dostępny w niektórych supermarketach i sklepach z żywnością specjalistyczną.
** Znany również jako długi pieprz Balijski; dostępny w sklepach z żywnością specjalistyczną, Środkowy
Rynków wschodnich, a od zingermans.com.