Sałatka Farro z grillowanym bakłażanem, pomidorami i cebulą

Sałatka Farro z grillowanym bakłażanem, pomidorami i cebulą
Sałatka Farro z grillowanym bakłażanem, pomidorami i cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 757 kalorii, 12g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do 4 Lipca. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 412 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, koperek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać farro można śledzić to danie główne z Łatwy Strudel Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 98%. Spróbuj Sałatka Farro z pomidorami i grillowaną cukinią, Grillowana Sałatka Stekowa z pomidorami i bakłażanem dla dwojga, oraz Sałatka z grillowanym stekiem z pomidorami i bakłażanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Gotować farro w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dobrze odcedzić i umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Rozgrzać grill do góry. Podczas gotowania farro, umyć bakłażany i plastry cebuli z olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill przez 3 do 4 minut z każdej strony lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BakłażanBakłażan
FarroFarro
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć z grilla i pokroić w 1-calową kostkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Dodać bakłażan i cebulę do farro wraz z pomidorami i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
PomidorPomidor
CebulaCebula
FarroFarro
KoperKoper
7
Wlać ocet Sherry na mieszaninę farro i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
FarroFarro
8
Dekoruj dodatkowym koperkiem. Najlepiej podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
9
Wymieszać szalotkę, ocet, musztardę, sól, pieprz i koperek w małej misce. Powoli ubij w oleju, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
PieprzPieprz
KoperKoper
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn