Sałatka Farro, fasolka szparagowa i koper włoski z tuńczykiem

Sałatka Farro, fasolka szparagowa i koper włoski z tuńczykiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Farro, fasola szparagowa, i sałatka z kopru włoskiego z Tunan spróbować. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 23G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś żarówkę kopru włoskiego, oliwki utwardzone olejem, pełnoziarniste farro i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ciepła sałatka z zielonej fasoli i Farro, Sałatka z pieczonych grzybów i zielonej fasoli Farro, oraz Sałatka z kurczakiem, zieloną fasolką, kukurydzą i Farro z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz farro, 1/2 łyżeczki soli i 4 szklanki wody w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 60 minut lub aż farro będzie miękkie, ale nadal lekko żucia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Drenaż. Lekko schłodzić.
3
Podczas gdy Farro gotuje, wypełnić INNY ŚREDNI rondel dwie trzecie pełne wodą; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać fasolkę szparagową; gotować 4 protokół lub aż chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
5
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Połączyć olej, ocet, sok, musztarda, i czosnek w dużej misce; wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodaj farro, fasola, pomidory, i następne 4 składniki (przez zieloną cebulę); wrzucić dobrze do połączenia. Płatek tuńczyka na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
FarroFarro
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
8
Dodaj tuńczyka do sałatki; wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn